השכרת קרוואנים ורכבי נופש במונקו - השוואת מחירים 2026
כמה עולה השכרת קרוואן במונקו?
מחירי פתיחה נמוכים מדגימות המחירים השבועיות שלנו, לפי עונה ואורך הטיול.
מחירים לפי עונה
| עונה | החל מ |
|---|---|
| אוקטובר–דצמבר 2026 | ~365 € EUR ללילה (טיול של 9 לילות) |
| ינואר–מרץ 2027 | ~365 € EUR ללילה (טיול של 9 לילות) |
| אפריל–יוני 2027 | ~390 € EUR ללילה (טיול של 9 לילות) |
| יולי–ספטמבר 2027 | ~425 € EUR ללילה (טיול של 9 לילות) |
שורות העונות מציגות מחירים לשבוע, למעט בשורות שבהן מצוין אורך טיול — בעונת השיא חלק מהספקים מתמחרים רק שכירות ארוכה יותר.
מחירים לפי אורך הטיול
| אורך הטיול | החל מ |
|---|---|
| שבועיים | ~275 € EUR ללילה |
| חודש | ~180 € EUR ללילה |
בכרטיסי הקרוואנים שלמטה מופיע המחיר הנמוך ביותר ללילה מבין כל אורכי הטיול, ולכן כרטיס יכול להיות נמוך מכל מחיר שלמעלה.
ראו איך מונקו משתווה — מדד מחירי השכרת קרוואנים · לכל סטטיסטיקות השכרת הקרוואנים
מה הלקוחות שלנו אומרים
לפני זמן קצר חזרנו, אשתי ואני, מטיול בקרוואן בניו זילנד. מסע נהדר, מרתק ועתיר חוויות שהקיף את שני האיים , צפוני ודרומי, של המדינה היפהפיה והמיוחדת הזאת. את הקרוואן שכרנו באמצעות חברת אבי בנדנה, חברה ישראלית העוסקת בהשכרת קרוואנים במדינות שונות בעולם. מדובר בחברה מקצועית, מנוסה ואמינה עם שירות לקוחות טוב ויעיל. בעלי החברה, מר אבי בנדנה, עמד לרשותי באופן אישי, הדריך והשיא עצות טובות בטלפון ובמייל ובכך הקל מאוד על תהליך ההזמנה של הקרוואן מהספק המקומי בניו זילנד. על סמך נסיוננו הטוב, אין לי אלא להודות ולהמליץ בחום על חברת אבי בנדנה לכל המעוניין בשכירת קרוואן בחו״ל. שי לחמן, ירושלים.
השכרנו דרך בנדנה, קראוון לטיול של חודש בארה"ב. השירות שקיבלתי מאבי היה מדהים! כבר משיחת הטלפון הראשונה הבנתי שאני בידיים טובות, לא התבדיתי. כל התהליך היה מעולה, השאלות של לפני, המידע הנחוץ בדרך, המחיר ועד ההשכרה עצמה. ממליץ בחום!
שאלות נפוצות על השכרת קראוון במונקו
השכרת קרוואן במונקו מתחילה בדרך כלל בסביבות 150–200 € EUR ללילה ויכולה להגיע עד סביבות 200–250 € EUR ללילה.